- Revisions løsninger i særklasse
Prima Revision

Hos PRIMA REVISION, beliggende i Roskilde og Hvalsø, byder vores kernekompetencer på revision, bogføring og regnskabsmæssig assistance.

Revision er en vigtig del af en virksomhed, store som små, men det kan godt være en uoverskuelig affære for nogle.

Via vores arbejde som revisorer sørger vi for det forkromede overblik over virksomheden, og på den måde sikrer vi, at vores kunder overholder den gældende lovgivning og øvrige regler.

Du kan derfor regne med, at du som kunde hos PRIMA REVISION får kvalitetsbevidst rådgivning, hvilket vil sikre dig en mere effektiv administration fremover.

Revision og rådgivning

Det er vores fornemmeste opgave at give dig et overblik over den finansielle del af din virksomhed og samtidig sikre at dine regnskaber lever op til lovens krav.

Men derudover så gør vi også et stort arbejde ud af at rådgive dig om hvilke dele af din virksomhed der klarer sig godt, eller hvor der kan optimeres og du ikke udnytter dit potentiale til fulde.

Ønsker du at hører hvad Prima Revision kan gøre for dig og din virksomhed, så kontakt os her på siden eller giv os et kald på 72 44 03 55 og vi kan få arrangeret et møde hvor vi gennemgår dine muligheder.

Prima Revision klarer dit årsregnskab

Hvis du eller din virksomhed har behov for hjælp eller assistance til udarbejdelsen af eksempelvis årsregnskabet, kan vi ligeledes tilbyde kvalificeret assistance indenfor dét felt. Her er vores kompetencer ligeledes stærke, og vi vil derfor hellere end gerne assistere.

Kontakt os for revision

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at diskutere en eventuel løsning for dig eller din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os på telefon 72 44 03 55.​​​​

Følg os på facebook

Følg Prima Revision på facebook for at se de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.


Vurderet 5 / 5 stjerner på​ Facebook

Gå til Facebook


Roskilde afd - Industrivej 21, Indgang A, 1. sal, lokale 101, 4000 Roskilde
Telefon: +45 72 44 03 55​​

Hvalsø afd - Ryttervej 2, Kisserup, 4330 Hvalsø
Telefon: +45 41 78 55 23​

Prima Revision
Registreret Revisionsanpartsselskab
CVR-nummer: 21356190​
Databeskyttelsespolitik